maanantai 6. elokuuta 2012

Kaikenlaista

Alkuun vähän random kuvia kotoa:

Sängyllä oleskelu kielletty....

Autossa matkalla mökille:

Tällä kertaa Fantsu ja Pablo juoksivat toistensa kanssa! Yleensä Fantsu yrittää nuolla Pablon hampaita, ja Pablo ärisee, välillä putsaa Fantsua, mutta ne eivät ikinä varsinaisesti leiki toistensa kanssa.

Kaadoimme viitisen puuta mökiltä. Fantsu tykkää hyökkäillä oksien kimppuun, kun ihmiset yrittävät suurella vaivalla raahata niitä roviolle...

Mustikoita nam!

Järkkärin muistikortti odottaa vielä purkua :) Harmittaa, kun en voi töissä sitä tehdä, koska en löydä johtoa kameran ja koneen välille mistään eikä työkoneella ei ole muistikortin lukijaa.

Kuvat saa muuten isommiksi niitä klikkaamalla :)

Ainiin! Päätimme vaihtaa Fantsun ruuan Joseran Sensitivestä Festivaliin, koska Fantsun #1-asia kyläillessä on syödä muiden koirien (ja ihmisten) ruuat! Ajattelin, että ehkä ruuanvaihdos auttaisi Fantsun kyltymätöntä nälkää muiden ruokia kohtaan. Luin myös jostain, ettei ruokaa saisi vaihtaa yhtäkkiä, joten päätin sekoittaa Festivalia ja Sensitiveä. Kuinkas sitten kävikään... Fantsu työntää kuononsa ruokakuppiin, nostaa kuononsa nopeasti kupista ilmaan, ja näin nakkelee nappulat ulos kupista ympäri keittiön lattioita. Sitten se poimii lattialta Festivalit ja jättää Sensitivet koskematta. Siinä vaiheessa ei ihan tullut mieleen ottaa kuvia... Reaktioni oli pikemminkin: "MITÄ IHMETTÄ SÄ TEET SOTKEMASSA KEITTIÖTÄ?!" 

No niin, en nyt tiedä ihan mitä ajattelin, kun käänsin kännyäni kuvatessa mutta siis....... osaisikohan joku auttaa tuon videon kääntämisessä? :D Videot saa muuten HD-laatuisina vaikka kännykällä kuvasinkin ;)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti